Mi a linkajánló szerepe?

A linkajánló nem reklámszolgáltatás. Amennyiben támogatni szeretnéd a Blogregényt hirdetéseddel, kérlek lépj kapcsolatba Wyrrel.

Az alábbiakban Wyr által, teljesen önkényesen kiválasztott oldalak szerepelnek, rövid leírással. Nincsenek közötte olyanok, amelyek törvényeket vagy közerkölcsöt sértenének. A linkek magyar nyelvű oldalakra mutatnak. A linkajánló ugyanakkor nem linkkatalógus, éppen ezért nagyon kevés link található az alábbiakban:


Látogasd meg Magyarország legnépszerűbb mulatós portáljál. Tradícionális Mulatós zene, rengeteg hírekkel, videókkal, sztárokkal, zenészekkel, karaoke funkcióval. Csatlakozz a közösségbe, és te is mulass hajnalig.


A Gerincgyógyító.hu-n megismerkedhetsz egy régi magyar csontkovács technikával. A csontkovácsolás a mindennapi népbetegségek (pl:hát-derék-nyak-fejfájás) kezelésére szolgál. Látogass el az oldalra ahol az alábbiakkal ismerkedhetsz meg: derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, hátfájás, idegszál becsípődés, isiász, kéz zsibbadás, lumbágó, láb zsibbadás, lábba sugárzó fájdalom, lúdtalp, Menyhárt Balázs, migrén, szédülés, terhességi derékfájás, ujj zsibbadás, stb. Főleg Menyhárt Balázs, komolyan.

Kategória

Új weboldalt szeretnél? Ajánljuk az Elistaria weboldal készítés projektet. Ez nem sci-fi, tényleg jövőbe mutató technológia!